Met Deze Tips Krijg Jij Je Buikspieren Sneller Te Zien!

buikspierenZo, dus jij hebt moeite met het zichtbaar krijgen van je buikspieren? Of je wilt graag je buikspieren wat groter krijgen? Als je op 1 van de 2 vragen hierboven ja kan antwoorden, raad ik je aan om snel verder te lezen.

Inhoud van dit artikel

Buikspieren Zie Je Pas Als Je Veel Buikvet Kwijt Bent!

Wat veel mensen als eerst doen om hun sixpack beter zichtbaar te krijgen is dagelijks honderden buikspieren uitvoeren. Het is heel simpel te begrijpen:

Zodra je nog teveel buikvet op je buik hebt zitten is het dagelijks uitvoeren van honderden buikspieroefeningen zonde van je tijd!

Je buikvet verdwijnt namelijk niet als jij je buik gaat trainen. Plaatselijk vet verbranden is namelijk niet mogelijk. Natuurlijk mag je best af en toe je buikspieren trainen, maar leg hier niet je focus op!

Je kan beter focussen op:

Het Trainen Van Je Grote Spiergroepen!

Weet je het al? Hoe meer spierweefsel jij ontwikkeld op je lichaam hoe meer jij dagelijks zult verbranden. Om dus sneller buikvet kwijt te raken, is het slim om je te focussen op het trainen van je grote spiergroepen.

Grote spiergroepen verbruiken namelijk het meeste energie. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je de kleine spiergroepen van je lichaam traint, maar leg echt goed je focus op het trainen van de grote spiergroepen.

De grote spiergroepen zijn:

Rug, Borst, Benen.

De kleine spiergroepen zijn:

Schouders, triceps, biceps, onderarmen, kuiten enzovoorts.

Vermijd Slechte Voedingsstoffen

Ook al heb je nog een goed ingericht fitnessschema en voer je regelmatig goede fitnessoefeningen uit, als je slecht eet, dan blijft je buikvet natuurlijk aan je buik hangen.

Deze stoffen moet je vermijden:

Snelle koolhydraten/suikers, transvetten, verzadigde vetten(je mag wel wat verzadigd vet, maar niet teveel)

Deze stoffen vind je veel in bewerkte voedingsmiddelen zoals: wit brood, witte pasta, muesli, cruesli, donuts, pizza, frisdrank, drinkyoghurts.

Zwem Regelmatig Baantjes!

Wil je al je spieren beter zichtbaar krijgen? Wil je verschillende lijnen zien, die je nog nooit hebt opgemerkt aan je lichaam? Dan moet je starten met baantjes zwemmen, oftewel het polijsten van je lichaam.

Met zwemmen verbrand je erg veel calorieën en train je je lichaam op een andere manier.

In dit artikel kun je daar meer over lezen => Vet verbranden met zwemmen

Zo Krijg Je Grotere Buikspieren!

Bij elke spier die je gaat trainen is het belangrijk dat je het goed voelt scheuren. Dus wanneer jij je buikspieren aan het trainen bent, dan is het belangrijk dat je je buikspieren goed voelt branden.

Voel je het niet branden, dan ben je voor niks aan het trainen, zo simpel is het. Een spier groeit namelijk alleen als je het tijdens een fitnesstraining goed beschadigd.

Één van mijn fitnessregel is dan ook: ga pas naar huis als je de getrainde spiergroepen goed voelt in je lichaam.

Om dus je buikspieren goed te laten groeien moet je ervoor zorgen dat je je buikspieren goed voelt branden tijdens de uitvoering.

Lukt het je niet om de pijn te laten komen? Pas dan eens mijn trucje toe:

Voordat ik mijn buikspieren ga uitvoeren met bijvoorbeeld chrunches, sit-ups en andere buikspieroefeningen begin ik altijd met de plank/brug. Met deze oefening is het erg makkelijk om de pijn te laten vloeien in je buikspieren.

De Plank/Brug:

buikspieroefening de plank

Uitvoering:

Je leunt met je onderarmen op de grond, daarna strek je je benen en leun je op de onderkant van je tenen. Je hoofd houd je naar voren. Nu houd je jezelf 1 minuut of 2 minuten lang vast, zoals je de vrouw ziet doen op de foto.

Nu wacht je af totdat de pijn komt. Als de pijn gekomen is probeer je jezelf nog 15 seconden lang vast te houden in de positie zoals op de foto. Daarna druk je je billen omhoog, in de lucht houd je ze even vast en daarna breng je jezelf weer in de positie zoals op de foto. Dit doe je 10 keer.

Als je dit even 4 keer in totaal doet en daarnaast andere buikspieroefeningen uitvoert garandeer ik je dat je buikspieren zullen groeien!

Veel succes met het verlagen van je buikvet en het goed zichtbaar krijgen van je buikspieren! Wil je sneller spierweefsel ontwikkelen? Download dan hieronder mijn gratis fitnessschema:

7 gedachten over “Met Deze Tips Krijg Jij Je Buikspieren Sneller Te Zien!”

Plaats een reactie